Vervoersmogelijkheden

Een vakantie naar Kroatië is toegankelijk voor iedereen!

  1. Home
  2. Vervoersmogelijkheden
All-in huurauto

Zorgeloos onderweg met een all-in huurauto!

Met onze all-in huurauto kun je zorgeloos Kroatië verkennen. Geniet van ultieme vrijheid en gemak terwijl je de adembenemende landschappen, historische steden en pittoreske dorpjes ontdekt.

Wij bieden de meest betaalbare all-in huurauto van Nederland, zodat je binnen je budget kunt genieten van je Kroatische avontuur.

Geen verrassingen bij het ophalen: al onze tarieven zijn inclusief belastingen, verzekeringen en onbeperkte kilometers.

Of je nu door de charmante steegjes van Zagreb wilt dwalen, langs de prachtige Kroatische kust wilt rijden of de schilderachtige dorpjes in de bergen wilt verkennen, onze huurauto staat voor je klaar. Begin je reis met het gemak en de betaalbaarheid van onze all-inclusive autoverhuur en ontdek de schatten van Kroatië op je eigen tempo.

Autohuur Kroatië
Vliegreis

We're flying right up to the sky...

Om in Kroatië te komen, kun je het vliegtuig pakken. Profiteer van de overvloed aan betaalbare vluchten, waardoor je naar zowel het noorden als het zuiden kunt vliegen. Je kunt ervoor kiezen om naar Zagreb te vliegen of naar een nabijgelegen luchthaven zoals Rijeka, Split of Dubrovnik. Stap aan boord en bewonder de diversiteit van Kroatië, van de weelderige groene landschappen van het binnenland tot de kristalheldere wateren van de Adriatische Zee.

Of je nu de eeuwenoude geschiedenis van Dubrovnik wilt ervaren of de bruisende sfeer van Split wilt ontdekken, vliegreizen bieden snelheid en gemak. Laat je betoveren door de charme van elke regio, terwijl je geniet van de efficiëntie en betaalbaarheid van een vlucht, zodat je het beste van Kroatië kunt ervaren.

Treinreis

Tjoek tjoek!

Met de trein naar Kroatië? Dat is zeker mogelijk en er zijn verschillende opties om dit te doen. Binnen Kroatië is treinreizen over het algemeen voordelig, maar het is belangrijk op te merken dat de treinen een relatief lage frequentie hebben. 

Als je vanuit Nederland per trein naar Kroatië wilt reizen, zijn er meerdere routes mogelijk. Een handige optie voor reizen naar Noord-Kroatië is de nachttrein Stuttgart – Rijeka. Deze trein is vooral populair tijdens het zomerseizoen. Het bestaat uit één rijtuig, waardoor het snel volgeboekt kan raken. Dit rijtuig maakt deel uit van de nachttrein naar Zagreb, waar meer capaciteit beschikbaar is. Zowel vanuit Stuttgart als Zürich zijn er slaaprijtuigen beschikbaar naar Zagreb.

Trein Kroatië
Busreis

De wielen van de bus gaan rond en rond...

Reizen door Kroatië per bus is een uitstekende manier om dit prachtige land te verkennen. Het goed ontwikkelde busnetwerk verbindt steden, kustplaatsen en schilderachtige gebieden, waardoor reizigers de mogelijkheid hebben om de diversiteit van Kroatië te ervaren.

Of je nu de historische pracht van Dubrovnik wilt ontdekken, de weelderige natuur van Plitvicemeren wilt verkennen of de bruisende sfeer van Split wilt ervaren, de bus biedt een betaalbare en comfortabele reisoptie. Terwijl je reist, kun je genieten van het uitzicht op de adembenemende kustlijn, schilderachtige berglandschappen en charmante dorpjes langs de route.

Met regelmatige busdiensten, moderne voorzieningen en vriendelijke chauffeurs, is reizen per bus een praktische manier om door Kroatië te trekken.

Bus Kroatië